توری مرغی و هرچیزی که درباره آن باید بدانید!
به گزارش گروه دانش ساختمان: توری مرغی از جمله محصولاتی است که نسبت به گذشته کاربردهای متفاوتی پیدا کرده است و امروزه در موارد مختلف از این محصول استفاده می شود. قیمت توری فنس مرغی نیز با توجه به جنس، وزن و ابعاد تعیین می شود و در این مقاله علاوه بر پاسخ به سؤال توری مرغی […]
به گزارش گروه دانش ساختمان: توری مرغی از جمله محصولاتی است که نسبت به گذشته کاربردهای متفاوتی پیدا کرده است و امروزه در موارد مختلف از این محصول استفاده می شود. قیمت توری فنس مرغی نیز با توجه به جنس، وزن و ابعاد تعیین می شود و در این مقاله علاوه بر پاسخ به سؤال توری مرغی چیست، به بررسی انواع و کاربردهای این محصول هم می پردازیم. با ما تا انتها همراه باشید.
توری مرغی چیست؟
به عبارت دقیق تر و جهت پاسخ به سوال توری مرغی چیست می توان گفت که سیم مرغی یا توری مرغی یک توری فلزی گالوانیزه است که در برابر آب و هوا مقاوم می باشد. توری مرغی یا همان سیم مرغی، یک حصار همه کاره است که در سراسر جهان مورد استفاده و در دسترس می باشد.
این نوع توری در اشکال مختلف و از سیم سخت با سوراخ کوچک تا توری انعطاف پذیر با سوراخ بزرگ در کارخانه و یا در کارگاه های کوچک تولید می شود. ابتدا از این محصول صنعتی برای نگهداری حیوانات در یک منطقه خاص استفاده می شد؛ اما با گذشت زمان روز به روز مزیت ها و کاربرد های آن برای همگان آشکار شد و امروزه شاهد هستیم در حوزه های ساختمانی و دیگر حوزه های صنعتی هم کاربرد دارد و مورد استفاده عموم قرار می گیرد.
کاربردهای توری مرغی چیست؟
کاربرد توری مرغی با توجه به جنس، کیفیت و هم اندازه سوراخ ها متفاوت می باشد. اندازه مش (اندازه سوراخ) این نوع توری ها متفاوت است و معمولاً اندازه بسیار بزرگ آن در سایز 22 میلیمتر تا بسیار کوچک در سایز 5 میلیمتر به بازار عرضه می شود. اینکه چه اندازه ای و چه نوع توری ای را انتخاب کنید، به نوع فعالیتی که می خواهید در داخل یا خارج از یک منطقه انجام دهید بستگی دارد.
به عنوان مثال، شبکه سیمی برای گچ کاری، سیمان کاری دیوار و یا سیمان کاری دور ستون باید تقریباً 5 میلیمتر باشد. توری مرغی در عرض های مختلف تولید می شود که توری 1 متری محبوب ترین عرض است و پیدا کردن آن بسیار آسان می باشد. این نوع توری ها معمولاً در عرض 0.9 متر یا 1.2 متر هم در بازار پیدا می شوند که البته می توان آن را به عرض مورد نیاز کاهش داد.
مهمترین کاربردهای توری مرغی عبارت است از:
- سرامیک کاری ساختمان
- زیرسازی کاشی
- حصار کشی پروژه های عمرانی
- راقبت از انواع حیوانات و پرندگان
- مراقبت از انواع مختلف گیاهان
- سیمان کاری دیوار و ستون
- سیمان کاری و یا گچ کاری سقف
شما می توانید از ترک های موجود در ساختمان ها هم به کمک توری جلوگیری کنید. ترک ها به دلایل متعددی مانند اثر تغییرات فصلی، ترک های انقباضی، شیوه های ضعیف ساخت و ساز و غیره ایجاد می شوند. توری مرغی برای جلوگیری از ایجاد ترک در گچ به دلایلی از این قبیل تهیه می شود. معمولاً مش هایی مانند توری مرغی در جایی ارائه می شود که دو ماده مختلف به هم می رسند.
مثلاً آجر و بتن یا بلوک و بتن. مواد مختلف دارای چگالی متفاوتی هستند و به همین دلیل رفتار بتن و بلوک یا آجر در طول تغییرات حرارتی با یکدیگر متفاوت است که منجر به ایجاد ترک در محل اتصال می شود. بنابراین برای به حداقل رساندن یا از بین بردن ایجاد ترک در محل اتصال، توری مرغی در نظر گرفته شده می باشد. پس از جایگذاری توری، یک پوشش گچ بر روی ساختار اعمال می شود. در ادامه با کاربردی توری مرغی در موارد مختلف آشنا می شوید.
کاربرد توری مرغی برای حصار
توری مرغی بهترین و ایده آل ترین گزینه برای حصارکشی است، شما می توانید از این محصول در پروژه های مختلف استفاده کنید. برای مثال برای حصارکشی مراکز نظامی امنیتی، حصارکشی پروژه های عمرانی، حصارکشی پروژه های شهرداری و محیط زیست، حصارکشی مرغداری ها و جوجه کشی ها از این محصول استفاده می شود.
همیشه توصیه می شود که نوعی سقف محکم و مقاوم در یک جوجه کشی داشته باشید. حیواناتی مانند روباه شکارچیانی خوبی هستند و برای رسیدن به طعمه خود دست به هر کاری می زنند؛ اما با کمک توری مناسب می توانید از آن جلوگیری کنید. شما برای ایجاد امنیت می توانید از انواع مختلف توری استفاده کنید. توری های گالوانیزه مناسب ترین گزینه برای حصارکشی مناطق مختلف هستند، زیرا می توانند به خوبی در برابر عناصر مختلف از محصولات شما محافظت کنند.
کاربرد توری مرغی در گچ کاری
توری مرغی دارای خواص خاصی برای استفاده در گچ کاری ساختمان می باشد. معمولاً با چرخاندن دو مفتول مجاور هم ساختار مشبک لانه زنبوری قوی ای تشکیل می شود که بیشترین کاربرد را در گچ کاری دارد. این نوع توری ها استحکام و دوام بالایی دارند.
هنگام استفاده برای گچ کاری، لایه گچ و لایه فلزی تقویت کننده دارای ضریب انبساط حرارتی متفاوتی هستند؛ بنابراین، با توجه به تغییرات شدید دما، سیم مرغی برای گچ کاری قابل قبول تر از توری سیمی جوش داده شده یا فلز منبسط شده می باشد.
استفاده از توری فنس مرغی در هنگام گچ کاری به طور مؤثر از کنده شدن زود هنگام گچ و ترک خوردن لایه گچ به هنگام نشست ساختمان و یا هنگام وقوع زلزله جلوگیری می کند. معمولاً مهندسان ساختمان برای جلوگیری از ریزش گچ، ترک خوردن گچ، ریزش آجر، سفال و سنگ از توری فنس مرغی مقاوم و بادوام استفاده می کنند. استفاده از توری یک کار ساده است که منجر می شود ساختمان شما در برابر عناصر مختلف مقاوم باشد.
کاربرد توری مرغی در ساختمان
شکل شش ضلعی توری مرغی از ایجاد تنش های داخلی جلوگیری می کند و کاربرد بسیاری در صنعت ساخت و ساز دارد. این نوع توری به دلیل ساختار انعطاف پذیری که دارد برای نصب روی سطوح منحنی و زاویه دار مناسب می باشد.
از دیگر مزایای فنس مرغی می توان به بهبود مقاومت در برابر خوردگی، پیچ خوردگی و عدم خطر آسیب در کار اشاره کرد. توری مرغی با توجه به خواص فیزیکی و مکانیکی خاص خود برای گچ کاری در ساخت و ساز، عایق رطوبتی، تسطیح کف و نما کاملاً مناسب می باشد.
انواع توری مرغی
توری مرغی در گیج های مختلفی عرضه می شود. گیج ها ضخامت سیم هستند نه اندازه سوراخ. هر چه گیج بالاتر باشد، سیم نازکتر می باشد. به عنوان مثال، سیم گیج 19 می تواند تقریباً 1 میلی متر ضخامت داشته باشد. از طرف دیگر سیم 22 گاج تقریباً 0.7 میلی متر ضخامت دارد. در حال حاضر تولیدکنندگان انواع مختلفی از این محصول را در ظرفیت های مختلف تولید می کنند که هر کدام از این توری ها در مکان های خاصی کاربرد دارند. متداول ترین نوع توری مرغی در بازار عبارت است از:
- توری گالوانیزه سرد: توری های گالوانیزه مقاومت خوبی در برابر رطوبت و زنگ زدگی دارند و می توانند به خوبی در برابر شرایط گوناگون بدون خوردگی باقی بمانند.
- توری گالوانیزه گرم: توری مرغی گالوانیزه گرم کیفیت بهتری نسبت به توری گالوانیزه سرد دارد، همینطور وزن توری گالوانیزه گرم هم بیشتر از توری گالوانیزه سرد است؛ بنابراین استحکام بیشتری هم دارد و شما می توانید برای کارهای ساختمانی از آن ها استفاده کنید.
- توری فرنگی: توری فرنگی نوع دیگری از توری مرغی است که معمولاً از مفتول گالوانیزه و با کیفیت بسیار بالا ساخته می شود. توری فرنگی به خوبی می تواند شرایط محیطی سخت مانند رطوبت و خشکی را تحمل کند و از همه مهمتر کاملاً ضد زنگ است و استحکام بالایی دارد.
نحوه نصب توری مرغی
معمولاً برای نصب توری مرغی از پیچ و رول پلاک استفاده می کنند تا توری به خوبی به دیوار، سقف و غیره بچسبد. البته نوع نصب توری به فعالیت شما بستگی دارد و اگر برای کارهای ساختمانی استفاده شود، با روش گفته شده می توانید آن را نصب کنید، اما برای نصب در مرغداری ها و یا برای حصار کشی باید از ابزارهای دیگری کمک بگیرید.
نصب توری مرغی روی ایزوگام
برای نصب سرامیک و کاشی روی ایزوگام باید یک راهکار مناسب اتخاذ کنید تا سرامیک یا کاشی شما به مرور زمان از روی ایزوگام جدا نشود. در حال حاضر مناسب ترین راهکار استفاده از توری مرغی می باشد. توری می تواند از آسیب دیدگی ایزوگام شما هم جلوگیری کند. برای نصب توری روی ایزوگام به هیچ وسیله اضافه ای نیاز نخواهید داشت و شما می توانید متناسب با نیاز خود از توری مرغی ریز یا درشت استفاده کنید. توجه داشته باشید که این کار به دقت و تجربه بالا نیاز دارد. بعد از پوشاندن سطح کلی ایزوگام می توانید ملات را روی آن اضافه کنید و کاشی یا سرامیک را اجرا کنید.
بستن توری مرغی دور ستون
شما می توانید به سادگی یک رول توری مرغی را دور ستون بپیچید و با کمک یک مفتول ضد زنگ آن را سفت کنید. با بستن توری دور ستون شما می توانید از ریزش و ترک خوردگی گچ و یا کاشی ها جلوگیری کنید.
ما برای خرید انواع توری فنس مرغی در آیرونید بهترین و کامل ترین خدمات را ارائه خواهیم کرد. برای دریافت اطلاعات بیشتر توصیه می کنیم از طریق راه های ارتباطی ذکر شده در وب سایت آیرونید با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل فرمایید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0